TARINA

ooNimetön suunn.malli (8)

Hei,

 

ihanaa että tulit

tutustumaan tarinaan

Valon Kammarin

takaa! ♥

 

 

Kuka minä olen

Olen Homasen Iida ja toimin Valon Kammarin lempeänä kuuntelijana ja kiireisen kehosi rentouttajana. Koen itseni hyvin avarakatseiseksi ja empaattiseksi ihmiseksi, ja minulla on suuri halu opetella ymmärtämään vielä syvemmin itseäni sekä muita ihmisiä. Luonnonmukainen elämäntapa on tärkeä osa arkeani ja se onkin myös yksi tärkeimmistä yritykseni arvoista.

Nautin elämästä ja arjestani Oulussa pienen koiravanhukseni Lillin kanssa. Inspiraatiota päiviini saan erityisesti kirjoittamisesta, musiikista, ihmisten kohtaamisesta ja siitä syntyvästä yhteisöllisyyden tunteesta, tanssista sekä luontoyhteyden löytämisestä joka päiväisessä arjessani.

Tie Valon Kammariksi

Olen pitänyt ihmisiä aina hyvin kiehtovina. Aiemmalta ammatiltani olen vaatetusalan artesaani, jossa ”hoitoa” sai ihmisen ulkokuori, pinta. Pian valmistumisen jälkeen kuitenkin kiinnostus kääntyi pintaa syvemmälle – siihen mistä kaikki ne ajatukset, tunteet ja kokonaisvaltainen hyvinvointi kumpuaakaan. Mikä oikeasti merkitsee minulle elämässä ja kuinka tehdä elämästä enemmän itseni näköistä ja merkityksellistä. Ymmärrys siitä, että olemme paljon muutakin kuin pelkkä fyysinen kehomme, on tuonut elämääni suunnattomasti iloa, valoa ja ymmärrystä itseäni ja muita ihmisiä kohtaan.

Itseni etsiskelyn aikoihin vuonna 2013 kiinnostuin luontaislääketieteestä, vaihtoehtohoidoista ja päädyin opiskelemaan AK Luontaisterapiaopistoon, josta valmistuin luontaishoitajaksi joulukuussa 2015. Koulutuksesta erikoistuin vyöhyketerapiaan, aromaterapiaan ja shiatsuun sekä sain laajasti oppia yrttilääkinnästä, kukkaterapiasta, ravinnosta ja rentoutushoidoista. Samoihin aikoihin opiskelin myös koululääketieteen perusteita, jotta ymmärrys ihmiskehon anatomiaan ja fysiologiaan olisi laajempi. Kevättalvella 2017 pääsin toteuttamaan taas unelmieni opintoja Reiki ja intuitiivisen hoitamisen kurssien parissa Levillä. Nämä kurssit vahvistivat entisestään jo olemassa olevaa kykyäni aistia energioita ja opettivat kuinka hyödyntää sitä hoitotyössä. Koulutuksieni innoittamana opiskelen jatkuvasti itsenäisesti lisää hyvinvoinnista ja pyrin ylläpitämään osaamistani. Syksyllä 2018 jatkan opintojani syventäen osaamistani vielä vyöhyketerapeutiksi.

Haave oman luontaishoitolan perustamisesta sai muhia ja muovautua hetken aikaa, sillä elämä on osasi tuoda tielleni monenmoisia muuttujia, jotka omalta osaltaan siirsivät haaveeni toteutumista. Onneksi en kuitenkaan ehtinyt luopua unelmastani, sillä alkuvuodesta 2018 minusta tuli viimein intoa puhkuva Valon Kammari -ekohoitolan yrittäjä!

Mottoni elämässä:

Mikään muu ei ole pysyvää kuin jatkuva muutos.

Ja muutos on aina mahdollisuus. Muutos luo suunnattomia mahdollisuuksia, se ikäänkuin käskee tarttumaan toimeen ja pukkaa hiukan rohkeutta persuuksille. Muutos voi olla samalla myös pelottavakin asia ja tässä kohtaa me monesti jämähdymme pelon edessä. Muutoksia tulee väistämättä vastaan jokaisen elämässä ja se on meidän jokaisen oma valinta kuinka haluamme ne ottaa vastaan. Tulen käyttämään mottoa työssäni suuntaviittana ja rohkaisemaan sinua kohtaamaan arjen muutokset rakkaudesta käsin.

Työssäni pyrin auttamaan sinua aina parhaan mahdollisen osaamiseni mukaan, tukemaan sinua, kannustamaan, innostamaan ja hyväksymään sinut juuri sellaisena kuin juuri nyt olet.

 

Koulutukseni:

Vyöhyketerapeuttiopiskelija / AK Luontaisterapiaopisto (koulutus menossa)

Intuitiivinen Reikihoitaja 2017 / Hyvinvointipalvelut Aurinkokallio

Luontaishoitaja 2015 / AK Luontaisterapiaopisto

Koululääketieteen perusteet 2014 / Keski-Pohjanmaan Kansanopisto

Vaatetusalan artesaani 2011 / Kainuun Ammattiopisto

 

Ilolla ja Valolla,

Iida