Reiki -energiahoito

Reiki on lempeä koko kehon hoitomuoto, jonka pyrkimyksenä on lisätä valoa elämääsi sekä edistää ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Reiki on vanha, alunperin japanilainen parannus- ja terveydenhoitomenetelmä, jonka kehitteli Mikao Usuin 1920-luvun alussa. Reikihoidossa toimin hoitajana kanavana, jossa välitän käsieni kautta eheyttävää elämänenergiaa hoidettavaan. Meissä virtaa luonnostaan elämänenergia, joka tuo päiväämme elinvoimaa ja pitää meidät terveinä ja hyvinvoivina. Tämä energian virtaus voi kuitenkin meissä joskus häiriintyä, heikentyä tai tukkeutua erinäisten ulkoisten tai sisäisten tekijöiden syystä ja tämä voi luoda kehossamme monenlaisia fyysisiä ja psyykkisiä vaivoja. Hoidoissani pyrin aina tasapainottamaan energioiden kulkua asiakkaan kehossa sekä avaamaan ja vahvistamaan tukossa olevia energiakanavia.

Reiki on yksinkertainen ja luonnollinen hoitomuoto, joka antaa hoidettavalle aina juuri sen avun mitä hoidettava kulloinkin eniten tarvitsee. Se on aina positiivista ja rakkaudellista energiaa. 

Hoito

Reiki on rentouttava energiahoitomuoto, joka lievittää luonnollisella tavalla stressiä, vahvistaa kehon puolustusjärjestelmää, puhdistaa kehosta kuona-aineita sekä avaa ja tasapainottaa kehon energiakiertoa. Reiki tarjoaa aina rentoutusta ja hyvää oloa, ja on mahdollista, että sillä voidaan hoitaa, lievittää tai tukea joitain fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja. 

Hoitatapahtuma on aina yksilöllinen ja se tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä lämpimästi peiteltynä. Käsittely tapahtuu vaatteiden päältä. Hoidossa pitelen lempeästi käsiäni asiakkaan keholla tai hieman irti kehosta, vaihdellen rauhallisesti hoidettavaa aluetta. Yleensä käyn kehon läpi kokonaisuudessaan, toisinaan jokin kehon kohta voi vaatia suurempaa huomiota. Hoidettavan intimiteettiä ei koskaan loukata ja palovammoja tai muita herkkiä kohtia pystyn hoitamaan etäämmältä ihosta.

Hoito kestää 75 min ja hoitoaika sisältää jalkakylvyn alussa, jonka aikana teen asiakashaastattelun. Voit tulla hoitoon arkivaatteissasi, toki rennot ja mukavat vaatteet tekevät olostasi vielä miellyttävämmän.

Yleisimpiä hoitokohteita ovat:

väsymys

stressi

unettomuus

levottomuus

masennus

kivut ja säryt

tunne-elämän ongelmat/tunnelukot

 

Hoitomuotona reiki on hyvin turvallinen ja sitä voidaan käyttää iästä ja sairauden laadusta riippumatta kenelle tahansa ihmiselle, eläimelle tai kasville. Hoitoa tukemaan voidaan yhdistää tapauskohtaisesti jalokiviä sekä eteerisiä öljyjä.

 

Varaa aika!   ⇒