PALVELUT

Sinun hyvinvointiasi varten!

LUONNONMUKAISUUS ∼ RENTOUTUS ∼ VOIMAANTUMINEN

Kamomilla, kasvilääkintä, luontaishoito, rentoutus, Ekohoitola Valon Kammari

Elämä on lahja, joka on tarkoitettu nautittavaksi. Älä jää enää odottamaan milloin tulee se hetki, kun alat todella elämään elinvoimaista elämää. Kaikki lähtee hyvinvoinnistasi!

Mitä jos Sinä tekisit tänään valintoja omaan hyvinvointiisi ja terveyteen panostaen?

Valon Kammari toimii Oulun keskustassa, Linnankatu 8 osoitteessa. Lämminhenkinen ja kiireetön miljöö antaa sinulle rauhallisen paikan hoidattaa ja hemmotella itseäsi.

Kaipaat sitten rentoutusta, luonnonmukaista tukea ja voimaa arjen askareisiin tai lievitystä erilaisiin vaivoihin – ota yhteyttä ja mietitään juuri Sinun tarpeillesi sopivin hoitomuoto.

LUONTAISHOIDOT OVAT MAINIO LAHJAIDEA!

 

 

Valon Kammarin palvelut ovat psykofyysisiä luontaishoitoja, joissa pyritään tasapainottamaan ja eheyttämään ihmistä kokonaisuutena. Rentoutus on olennainen osa hoitoa ja kaikki hoitomuodot ovat täysin luonnonmukaisia sekä niissä käytettävät tuotteet ovat korkealaatuisia ja luonnonmukaisesti tuotettuja. Hoitoihin voidaan yhdistää tarpeen mukaan myös fytoterapeuttisia kasviuutteita, Bach – kukkauutteita sekä hoitavia jalokiviä.

 

Lue lisää hoitomuodoista 

Shiatsu -hieronta
Vyöhyketerapia
Aromaterapia öljyhieronta
Reiki -energiahoito

 

Ei ole kahta täysin samanlaista vaivaa, joten ei ole myöskään kahta täysin samanlaista hoitotapahtumaa.

 

Yleisesti ottaen suosittelen tiettyä vaivaa ja ongelmaa hoidettaessa noin 3-6 kerran hoitojaksoa, joiden hoitoväli on max viikko. Tällöin hoitoon saadaan parempi ja nopeampi hoitotulos. Tämän hoitojakson jälkeen hoitoja voidaan jatkaa tarvittaessa ylläpitohoitona esim. kerran kuukaudessa. Yksittäisillä hoitokerroilla saadaan tottakai myös aikaan rentoutusta, mielen ja kehon virkistystä sekä tasapainottumista. Kaikki nämä hoidot aktivoivat ja tukevat kehon omia parantavia mekanismeja ja pistävät eheytymisen prosenssin käyntiin.

Jokainen kohtaaminen on aina yksilöllinen ja erittäin luottamuksellinen tapahtuma. Hoitoa suunniteltaessa huomioin erityistä huomiota vaativat terveydelliset seikat, mieltymyksesi ja tarpeesi. Jokaisen hoidon alkuun sisältyy lyhyt jalkakylpy, jonka aikana teen asiakashaastattelun ja kartoitan hoitoon tulon syytä sekä tämän hetkistä terveydentilaasi. Hoidon jälkeen teen myös tarvittavan hoitosuunnitelman, jotta sinä saisit parhaimman mahdollisen avun.

Tervetuloa voimaantumaan! 

 

Vastuuvapauslauseke

Valon Kammarin palvelut ja tuotteet tukevat ja ylläpitävät normaalia hyvinvointiasi ja voivat olla apunasi paranemisprosessissa. Ne eivät kuitenkaan korvaa lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkityksiä tai hoitoa sairastapauksissa. Kun hakeudut hoitoihin, sitoudut kertomaan ennen hoitoa tehtävässä asiakashaastattelussa totuudenmukaisesti kaikki tarvittavat fyysistä ja psyykkistä terveydentilaasi koskevat tiedot. Näihin oikeellisiin tietoihin perustuen tehdään arvio hoidon aloittamisen mahdollisuuksista ja erityishuomiota vaativista seikoista.